Z vlakom na avanturo v kamniške sobe pobega

Preizkusite se v eni od dveh sob pobega v starem mestnem jedru Kamnika. Tik pod Malim gradom vas čakata Urok grofice Veronike in Skrivnost generala Maistra. Podajte se pustolovščini naproti!

In kar je še bolje, do nas se pripeljite kar z vlakom!

Železniška postaja Kamnik Mesto, se nahaja 100 metrov (minutka hoje) od naših sob pobega, vlak pa vas pripelje direktno iz Ljubljane, Domžal in vseh vmesnih postaj. 

Vas zanima kako to izgleda?

Preprosto – rezervirajte si svoj termin v Energy Escape Room, sporočite nam, da pridete z vlakom in prilagodili vam bomo začetek igre tako, da boste nekaj minut po vašem prihodu že lahko vstopili v igro. 

Ker vlak v Kamnik pripelje vsako polno uro od jutra do večera (od ponedeljka do vključno sobote), boste lahko ob hitrem igranju ujeli naslednjega čez eno uro ali pa se preprosto prepustili zabavnemu raziskovanju Kamnika še za kakšno uro ali dve … morda preizkusili katero od naših lokalnih kulinaričnih dobrot ali uživali v lepem razgledu s kamniškega Malega gradu, ki se nahaja le nekaj metrov stran od nas.

Cena paketa?

  • 2 osebi 60 eur + vozovnica za vlak
  • 3 osebe 70 eur + vozovnica za vlak
  • 4 osebe 80 eur + vozovnica za vlak
  • 5 oseb 90 eur + vozovnica za vlak 
  • 6 oseb 100 eur + vozovnica za vlak 

In cena enosmerne vozovnice za vlak? Samo 1,30 evra iz Domžal in 2,60 evra iz Ljubljane. Za otroke do 12 let so cene vozovnic še nižje!

Za več informacij nam pišite na info@energy-room.com ali nas pokličite na 040 423 325.

Vabljeni!